Mange gode møter:)

Teddy har hatt mange fine møter med andre dyr og mennesker. Det ser ut til at det går veldig fint med Teddy sammens med andre. Han er meget tillitsfull ovenfor fremmede mennesker og hunder. (til og med nabokatta fikk en logrende hale:)
Vi er så heldig at vi har mange godt venner og familie som har fine og rolige hunder, her er noen av dem som Teddy har møtt:

foto130
Her er Teddy på besøk hos Fredo.

Teddy har møtt Fredo på hjemme og bortebane. Fredo bor sammens med Johan, Jorunn og lille Sigrid. Fredo syntes nok ikke det var like stas etter 45 minutter med en Samojedvalp hengende i halen og i ørene. Veldig godt gemytt på Fredo som for øvrig er en Field Spaniel, for mer informasjon om denne rasen se gjerne: Norsk Spaniel Klubb.



foto131
Teddy og Miko på hjemmebane.





foto132
Litt størrelses forskjell. (Teddy og Miko)


Som bloggen heter, så bor vi i nr.19. Svigerfar Ernst bor i Nr. 10 i samme gate, han har 2 bernere. Miko er den eldste på snart 14 måneder og Birk som er 6,5 måneder. Teddy har kun hilst på Birk gjennom gjerdet. For mer info: Miko og Birk.

For å holde sosialiserings prosessen opp skal vi fortsette å utfordre Teddy i nye miljø og med store å små, både dyr og mennesker. Etter hvert skal vi få til et møte med Teddy,  Nala og Chloe. Nala er en gordon-setter og Chloe er en cocker spaniel, som bor sammens med Bjørn Erik og Trine.



Skrevet av Ørjan













Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits