Mange gode møter:) 2.

I går var Teddy på langtur til indre troms, nærmere bestemt Setermoen. Der bor min farmor og farfar + elghundtispa Addi. Det tar 1 time og 20 minutter å kjøre, det gikk veldig bra med Teddy i bilen.


bilde 020
Teddy med en elgskanke.

Det første Teddy gjorde da han kom til Setermoen var å stikke av med elgskanken til Addi. (Forøvrig veldig inponerende da skanken veide en del)

bilde 019
Her er vi i gang med å gjemme unna skanken:)


bilde 021
Farfar var inponert.

bilde 022
Kompis med alle.


Indre Troms har det kommet mer snø enn det har ved kysten, heldivis for Teddy va det en snøhaug  igjen. Denne ble nøye utforsket og lekt med:)

bilde 039

bilde 040

bilde 041

bilde 042

bilde 043

bilde 044

bilde 045


Snøen var artig nok, men ikke i lengden. Da denne flaggspetten dukket opp ble Teddy helt betatt.

bilde 049
Flaggspett i høyspentstolpen.


Elghundtispa Addi var ikke i humør til å ha en liten "gangster" hesende og pesende  i ører og hale, noe hun klart sa ifra til Teddy.
Han ga seg ikke av den grunn og bjeffet tilbake med noen spe valpe bjeff. Addi ble lei, men Teddy ville ikke gi seg og måtte korrigeres.


bilde 023
Teddy har sikret seg teppe til Addi.

Farmor ble helt betatt og satt slik som dette i 20 min.

bilde 052

bilde 053

bilde 054Etter mye kos og oppmerksomhet bar turen hjem igjen. Nok en begivenhetsrik dag for Teddy:)

Skrevet av Ørjan.

2 kommentarer

Trine

18.nov.2009 kl.20:33

Teddy e en heldig valp som kom til nr 19! Sosialisering blir ikke akkurat ei problemstilling ;) Storsjarmør den gutten der! Nyt valpetida! Tida går som kjent veldig fort og når den e over kommer dokker ikke til å huske at det faktisk va litt slitsomt åsså ;) Hehe

sissel

19.nov.2009 kl.23:16

Heia

Det er så utrulig godt og få følge Teddy på denne måten:) Det rett og slett varme hjertet mitt. Tusen tusen takk Ørjan og Anniken:):):):) Mange hilsninger fra to og firebeinte på Vatne, Vinterborgen

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits