Oppnedpussing!

Da vi overtok huset vårt jula 08 var det veldig mange rare/trasige farger i huset. Mye tydet på at tidligere eier likte trefargede ting, samt border og andre merkelige dupeditter. Så vi har malt og malt og malt siden vi overtok.
Nedenfor ser du bilder fra "the master bedroom", her før bilder av noen herlige trefargede skap.Siden jeg har stoore problemer med trefargede ting måtte malekosten til pers. Vi har en plan i framtiden om å pusse opp rommet skikkelig og få inn skyvedørsgarderobe, så dette var en nødløsning da vi ikke klarte å se mer på dette dystre rommet.
Vi valgte altså en hissig orange farge, samt nye lift-gardiner som ble sydd av svigersøster Marianne. I sommer skifta vi også to viunduer og ei hverandadør på soverommet.
Personlig er jeg strålende fornøyd med et litt retro 70-talls inspirert soverom!
Det samme gjaldt gangen/kjellerstua (vet ikke helt hva vi skal kalle dette rommet). Det består av nesten hele underetasjen, og er det første du ser når du kommer inn i huset. Nok et dystert, mørkt trefarga rom som måtte gjøres noe med. Her har Ørjan stått på i lange tider og malt ørten lag med kvistlakk, grunning og maling.Her har vi (les:Ørjan) malt "hovedgangen" hvit, og inni kjellerstua er det i tillegg to grønne kontrastvegger. Utrolig for en forskjell en malings-skvett kan gjøre! Igjen - kjempefornøyd med en nokså markant grønnfarge. En skikkelig gla-vegg:)
Skal prøve å få tatt skikkelige bilder når vi er ferdige der nede.


Slenger tilslutt med noen bilder fra stua:

Fin fin peis:) Trappeoppgangen/tv-avdeling og tapeten


Tapeten som dekker en vegg i stua Motsatt side fra tv-bordet (motlys- men røde stoler her) og litt av utsikten

Stua ble pusset opp når vi flytta inn. Her ble taket malt, alle veggene ble malt i en varm hvitfarge, samt at en vegg ble tapetsert for å få litt liv i rommet. Vinduskarmer ble malt hvite igjen og en sprinkel-vegg ble fjernet. Det gjore susen synes vi selv:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits