Teddy på ferie

Forrige uke var jeg og Ørjan en tur i Trondheim hos mamma Gudrun. Hun feiret nemlig sin 50 årsdag, og noen vakre skildrerier kan du se her . I mellomtiden har Teddy vært på ferie, først fra torsdag til lørdag hos morfar Ernst (annikens pappa), Miko og Birk, så hos bestemor Sidsel og bestefar Per-Erling i garnveien (Ørjans foreldre).
Her regner vi med han fikk mye kos, lek og godbiter utenom det vanlige. Det var litt hardt for oss å være så lenge borte fra minstemann, men vi regner med at vi savnet han mer enn han savnet oss....

Lørdag 20.02 kom broder Scott, Kathrine og Klaus på besøk til Garnveien. Teddy var sjefen på hjemmebane og de lekte og koste seg masse. Neste gang håper vi at vi også er hjemme slik at vi får treffe dere igjen :)

Nedenfor følger en liten bildekavalkade:

Teddy øverst med skilt hilser på Scott


herje herje herje


I`m on top tenke TeddyVi setter stor pris på at dere stikker innom når dere fyker forbi! Ingenting er bedre enn to samojeder som får treffes og leke sammen.


2 kommentarer

Kathrine

01.mar.2010 kl.17:47

Flere bilder kommer til dere, skal få Klaus til å brenne ut både film og bilder til dere :)

Trine

01.mar.2010 kl.18:04

Dem e nu bra fin ilag!

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits