Ut i vår hageStod å laga middag i dag, å da satt Teddy så fint å poserte rett utenfor kjøkkenvinduet! Det er kjekt å stå å lage mat når man har litt underholdning rett foran seg. Som dere kanskje skjønner så går det særdeles hardt utover ripsbuska vår, men det er helt greit siden den er nesten død fra før av. hehe
Han begynner å bli stor gutt nå, og har vokst seg sterk og kraftig allerede. Det er nesten litt skremmende hvilke krefter som bor i den lille valpen vår - særlig siden han skal bli enda større!

Teddy har forøvrig hatt en runde til med dyrlegen - dennne gangen var det en fot som var vond. Vi fikk en fryktelig beskjed om at korsbåndet i kneet mest sannsynlig var revet av (helt eller delvis).  Heldigvis for oss fikk ikke veterinæren hoppe rett i operasjon, for han trengte bare ei ukes hvile så var det hele over. Han hadde nok strekt noe i foten som gjorde vondt, men nå ser vi ingen ting til dette lengre - Hurrra!  Lærdommen i dette er nok at dersom det ikke er veldig tydelig hva som er galt, så må man gi kroppen mulighet til å ordne opp selv før man gjør noe drastisk.

En annen ting vi fikk erfare, var at det er utrolig vanskelig å holde en så aktiv hund i ro. I en hel uke skulle han ikke belaste foten - noe som betyr at man skal ligge i ro og ikke gå tur. Hjelpe meg vel - han holdt på å gå ut av sitt gode skinn stakkars! Han boblet helt over, hoppet og spratt, gjorde usedvanlig mye jævelskap og mistet alt han hadde lært innenfor lydighet. hehe Tror absolutt ikke det er sunt for en slik type hund å ikke bli stimulert fysisk!

Etter at han igjen ble friskmeldt og fått ut all energien har fått tilbake Teddyen vår - takk og pris!


En lykkelig Teddy på skitur med far. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits