Påsketur 2010
Ovenfor ser dere noen glimt fra årets påske! Turen gikk til hytta på Altevann i Bardu. Vi var kjempe heldige med været og hadde noen hærlige dager i fjellet!
Som jeg mistenkte på forhånd trivdes Teddy særdeles godt på fjellet. Han fikk være løs nesten hele tiden,siden han var flink å holde seg i nærheten av hytta.For første gang møtte Teddy en sprell levende fisk, han boffet på rypene som var så frekke at de befant seg på samme fjell som han og kjørte scooter. Ørjan fikk også testet å ha teddy foran og pulken bak, noe som gikk kjempe bra!
Personlig har jeg ikke beveget meg en cm i påska. Har stortsett  sotte ute på platten å lest bøker, sola meg og strikka. Var veeldig deilig:) 
Siste dagen var det så flott vær og helt vindstille, at også jeg ble fraktet ned på vannet for å fiske på isen.  Tror jeg skremte fisken, for jeg fikk ikke en eneste en! hehe Like greit egentlig :P  

Deilig var det uansett:) Takk for turen og ypperlig service Sidsel og Per Erling! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits