Teddys første møte med en baby

Nå er det ikke så lenge igjen til Teddy skal bli storebror. Min gode venninne Trine fikk nettopp ei lita pia som var på besøk hos oss.Var litt spent på hva Teddy kom til å syntes om lille Thea på 3 uker :)


hmm... Kan man smake på den...?

vi prøver et lite jafs..

Syntes Teddy var veldig flink, naturligvis nysgerrig på hva det var for noe rart, men han gav seg når han fikk beskjed om det!
Tror det kommer til å gå kjempebra å få en liten en i huset og Teddy blir nok en veldig "loving" storebror (les: sleike sleike sleike). Varm kommer den også til å være, så mye hundehår som vi har i huset (ooover alt)!

Nå er det forhåpentligvis ikke mer enn 3 uker igjen til babyen ankommer,som dere kan se på bildet har jeg begynt å bli litt "rund" nå... Vi har nå ankommet uke 36 + 5, og er rimelig lei! hehe Det er visst slik det skal være har jeg hørt......

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits