Vår nye fuglehund

Hvem har sagt at Samojeden ikke er en allsidig rase....? Teddy er hvertfall en Samojed med mange funksjoner - kosehund, familehund, turkompis,vakthund, trekkhund, elghund, fuglehund - u name it!
Her er han igjen på tur i Håkvikdalen sammen med matfar Ørjan.


Montro hva det er han har i kikkerten...?ALARM! Farsan det e nå her!!!!!!!

Ingen ting kommer unna Teddys skarpe nese. Her har han nettopp oppdaget et par ryper. Noen sekunder etterpå startet jakten. Tilslutt sprang han opp 4 ryper, bare så synd at han er skuddredd stakkars! hehe


Best å passe på at alle tingene er trygge


Farsan e fornøyd med innsatsen


En mann og en hund på tur

3 kommentarer

Klaus

27.apr.2010 kl.22:31

Så ut som en flott tur, dokker e dyktig.

Anna

29.apr.2010 kl.23:27

Fint med en hund som man göra mycket med, en fin vän. :)

Samojeder är fina, funderar om det är en sådan hund jag ska skaffa mig, är inne på en Collie, men jag får se vad det blir.... :)

Livet i nr. 19

02.mai.2010 kl.16:09

Anna: Så morro at du har lyst på en Samojed da. De er jo fryktelig sjarmerende og gode kompiser! Kanskje ikke en hund jeg vil anbefale til "hvemsomhelst", da det er en krevende hunderase. Anbefaler å lese/snakke med andre som har Samojed for å finne ut om denne rasen passer for deg! :)

Uansett hvilken du ender opp med tilslutt er det jo veldig arti med hund!

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits