Søndagskos og annet tidsfordriv

Tja....man har det ikke mer morro enn man gjør det selv? Pappa Ernst (min pappa) har vært i det festlige hjørnet og laget en øvelseskjøre "L" til vogna.


...Og han vet hvordan man skal blidgjøre en noe surkete Anniken; Japanstenger og is! hehe Fint med gode naboer!Ellers har jeg vært i det kreative hjørnet i dag, og produsert et heelt smykke! Samt vært flink å sortert litt i alle mine perler og hobbysaker. Alt i alt har det vært en koselig og rolig søndag!Ørjan har som vanlig hatt en travel dag. Han tok med seg Teddy og Miko og vasa seg en tur på fjellet i snøværet. De to firbente syntes det var helt topp, og har lekt, bjeffet,  rullet og hoppet rundt i nysnøen. Nå ligger det en sliten Samojed å sover på altanen, mens Ørjan skifter dekk :) Personlig er jeg strålende fornøyd med arbeidsfordelinga her i huset!!


En fornøyd gjeng

3 kommentarer

Far

02.mai.2010 kl.19:28

Trudde L-merkinga skulle være bakerst på "doningen" ? :-)

Livet i nr. 19

02.mai.2010 kl.19:31

Far:Syns d e særedles frekt å kalle dattra si førr en doning!!!!!!!

Trine

03.mai.2010 kl.20:20

Konge, Furnes-slekta e tydeligvis menn og damer av sine ord, hehe.

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits