Tiden går så alt for fort!

Da var det på tide med en liten oppdatering igjen. Dagene går så alt for fort, og det er sannelig ikke lett å få tiden til å strekke til! Lille Hermann er blitt hele  tre uker, og vokser som bare juling! Han har allerede gått opp en klesstørrelse og en bleiestørrelse!
Vi har virkelig fått en ny sjef i huset som bestemmer hva vi skal gjøre og når vi kan gjøre det.  Forrige bytur brukte jeg over en time på å få baby m/babystol, vogn og Teddy plassert inn i en Ford Focus som i utgangspunktet er for liten til dette. Meen med litt knøing gikk dette tilslutt - jeg var rimelig svett etterpå.. hehe Jeg har forøvrig også brukt 3 dager på dette innlegget. Ting tar tid! :) 

Sjefen

Ørjan har hatt 14 dager med pappa-perm, og igjen løp tia fra oss. Dagene har selvfølgelig vært fyllt med masse besøk fra slekt og venner, men innimellom har vi også hatt litt alene tid.
Teddy var jo en smule snurt da den nye beboeren flyttet inn  i huset, men det har gått seg til. Nå kan alle sammen gå tur i lag, og Teddy får den oppmerksomheten som han har krav på!Vi har testet ut fotballspilling med Teddy, noe han syntes er veldig morro. Springer som en gal - så lenge det varer. Samojeden er jo ikke den mest utholdende hunderasen jeg vet om..  hehe
Jeg driver også å øver meg på å gå både med hund og vogn. Armen min blir stadig lengre, og jeg kommer til å bli supersterk tilslutt! Mao. vi går ikke fot riktig enda.. men det blir litt bedre for hver gang!

26. mai tok Klaus og Scott seg en tur innom oss etter jobb (Klaus i midten ;) )  Teddy og Scott er fortsatt gode venner, men denne gangen var det ikke så mye leking, mer snifsing å lusking. 

Lange tunger som vanlig

Teddy har også vært å trimmet sammen med mat-far og Miko, her et lite utvalg fra 25. mai:
På disse kveldsturene på ankenesfjellet har de nå hatt nærkontakt med tre elger, jaget små harepuser (teddy hadde ikke sjangs, selv om han prøvde å ta den) og jaget opp en orrhane. Mye spenning for en liten samojed.
På spaserturene gatelangs har Teddy fått en voksende interesse for katter, så her gjelder det å følge med!

5. mai var Ørjan og William igjen på tur med Mia, Teddy og Vilja. Det resulterte i en del artige bilder:

Eh..trekkhunder på tur?


Teddy sjarmerer damene


Artig å leke!!


Tja.. Vi har alle forskjellige interesser...?

6. Mai tok Ørjan og Teddy med seg en nokså høygravid matmor på langstranda for å lufte henne. Det var sol og deilig vær, og mange fine bilder ble tatt.
Teddy fikk oppleve sitt første bad i havet, dog noe ufrivillig. Det var nemlig en Kjell som han gjerne ville ta knekken på - og når hjernen kobler ut er det ikke alltid like enkelt å se hvor vi springer! Når han først hadde badet en gang, var det plutselig ikke skummelt lengre, og nå bader han som bare det!
3 Niser drev å jaktet - morro å se på!

Tilslutt må jeg vise at jeg har greid å fullføre strikkeprosjektet mitt:) Er rimelig stolt! hehe Som bildene viser er modellen en smule utålmodig..

Vi skal prøve så godt vi kan å oppdatere bloggen i disse hektiske tider - men det blir nok ikke like hyppig som det har vært. Rart hvor god tid man har til slikt når man er høygravid og ikke greier å gjøre noe annet enn å sitte i en stol.. hehe
Tilslutt må jeg også nevne at vi i dag 5. juni har nysnø i fjellene - vi venter i spenning på sommeren!!!

5 kommentarer

Pia Sonja

05.jun.2010 kl.22:35

æ digge oppdateringen dine!:D gurimæ for en flott familie du har fått! Hermann e sååååååååå cute!nu e vi i florida å leve livet!:) i mårra ska vi på dagstur t miami :) fortsett å oppdatter for oss som e så langt unna!glede mæ kjempe masse til å treff dokker alle igjen!selv om æ ikke helt vet når d blir.......

Tante Marianne

06.jun.2010 kl.08:16

Æ skjønne godt at du har brukt 3 daga på det her innlegget, førr det va jaggu mæ langt! Pleddet blei kjempefint :)

Og så klart; verdens aller fineste lille Hermann :) Ser frem til å treff han igjen,når vi alle sammen e blitt frisk her borte.

Ha en fin søndag!

Klem

Sissel Fronth

07.jun.2010 kl.12:08

Heia dåkker fire fine i nr 19 :)

Kjempeartig blogg!!! Visste ikke om den, men her kan æ jo gå inn å oppdatere mæ på Ankenesindianeran innimellom :) Kjempefine bilder!! Kos dåkker masse med søte lille Hermann :)

Tante Marianne

28.jun.2010 kl.23:10

Ka med en liten oppdatering... :p

Livet i nr. 19

30.jun.2010 kl.21:21

Tante Marianne: Du e ei masræv! hehe Har du sjekka ut din egen blogg i det siste....? ;)

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits