Søndagskos

For en herlig søndag vi har hatt så langt:) Jeg har faktisk rett og slett sotte med en kopp kaffe, litt kjeks og ei morsom bok i flere timer! DET er veldig lenge siden sist, og det var helt herlig.
Hermannen er nok påvirket av været, for han har sove stortsett hele dagen. Han har bare vært oppe og vaka litt, og så sovna igjen.  (akkurat når jeg skrev dette, gikk det troll i ord - han våknet og skulle bæres i to timer)


Sovestund i vugga                                                          Smile og lekestund

Babygym e arti                                                               Hele Hermannen

Teddyen har tilbragt store deler av dagen på altanen - klemt i et hjørne slik at han ikke skal få regn på seg.


Men han hadde tid til å komme inn å leke litt med farsansen:)Akkurat da Ørjan bestemte seg for å ta ei økt i dreneringa, så begynte det (sjokkerende nok) å regne!Vanligvis ser vi en by her

2 kommentarer

Trine

19.jul.2010 kl.10:25

Fine Hermann :D Her i gården e det jo maling av huset som står på plakaten, og med det her været så blir vi kanskje ferdig til neste år. Kjedelig å male, men enda kjedeligere å aldri bli ferdig.

Tante Marianne

19.jul.2010 kl.11:30

Ai låv Hermann <3

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits