Tenk at det allerede har gått 3 måneder!

I dag er det hele tre måneder siden Hermann kom til verden! Synes det har gått forferdelig fort så langt. Det er helt utrolig hva man egentlig lærer på så kort tid, og hvor mye som er forandret. - og ikke minst: hvor mye babyen har lært seg på så kort tid!
Det er veldig morsomt å se utviklingen av personligheten og ferdighetene fra dag til dag - for så fort går det virkelig.I går fikk vi et brev adressert  til hermann, merket med "til de foresatte". Synes det var veldig festlig! hehe Jeg er fortsatt ikke helt vant med å være "en mamma" eller "en foresatt" - hvertfall ikke vant til tittelen. hehe

I hverdagen går ting mye lettere nå enn det var i starten - og jeg er blitt vanvittig god til å "multitaske".  Rart hvor fort man blir vant til ting - og hvor fort man glemmer hvordan det var back in the days. hehe Søvn og egentid er luksusvare, men det gjør jo ingen ting - for man har jo fått en sånn flott liten fyr! :)

3 kommentarer

Margrethe :)

14.aug.2010 kl.22:32

Fineste Hermann! :)) Å lille Iver e 5mnd (!!!) i dag! Sykt kor fort d går! Værdns hærligste beibia har vi!! :))

Livet i nr. 19

15.aug.2010 kl.08:32

Margrethe: ja tenk det! herregud kor fort d har gått! Iversn e nu en skikkeli gokar:) glede mæ t å treff dokker igjen når vi e safe førr prikkan!:)

Trine

15.aug.2010 kl.14:49

Grattis med dagen til lille Hermann! :D

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits