Teddy på fisketur

Teddy, Ørjan, Mia og William har vært på fisketur og tatt mange fine bilder. Her følger en kavalkade. Er det flere en meg som fikk lyst å være med...?

Det er så hærlig å se Teddy (og alle andre hunder igrunn) ute i det fri. Det å se at de har det kjempegøy og koser seg max gjør veldig godt for oss med hjerte for hunder. Teddy skifter personlighet og blir verdens lykkeligste - hopper og spretter, og løper som en virvelvind, med samojedsmilet rundt munnen!
Han har nå vært på to overnattingsturer på fjellet, en med lavvo og en med telt - og han storkoste seg og sov som en stein:) Tydelig hva han foretrekker ja....:) Synd man ikkehar nok timer i døgnet til å gi slike turer hver dag!

Én kommentar

Seeh Denise

19.aug.2010 kl.15:26

Hello

My name is Denise and I am the owner of "Shaari," the father of "Teddy". We have retained from this litter "Ronja" and we live in Switzerland. Your blog is very interesting and it's nice to see it as "Teddy" is about. He sees his father very similar. I think it's great what you all do with Teddy.

More information about us and our dogs you see on our website "www.ardjuknanuq.ch".

Greetings from Denise

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 3 uker (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits