Teddys første jakt

Ja, da har Teddy hadd sin debut som jakthund! Forrige helg  (eller var det helga før det igjen....?) var Ørjan, Teddy og Richard på rypejakt på Altevann. Det var ekstra spennende nå, siden Ørjan skulle prøve å skyte med Teddy i nærheten. Teddy er nemlig livredd for raketter/smell, så vi trodde egentlig ikke at det kom til å gå noe særlig..

Det ble fyrt av to skudd og Teddy brydde seg ikke i det hele tatt! Han var nemlig opptatt av å fange lemmen som han på dette punktet kastet opp i lufta - kjempemorro!! (han er også svært dyktig å fange mus og småfugler...)

Lørdag snødde det tett hele dagen, og guttene var ute i hele 8 timer. På slutten var Teddy så sliten at han drev å gravde seg små groper som han skulle ligge i hver gang de tok seg en pause, og når de kom til hytta sloknet han foran peisen. En samojed tilbringer svært lite tid foran peisen (eller andre plasser som genererer varme), så han var nok helt utslitt stakkars.  Det var ikke værre enn at han senere på kvelden skulle leke med pinne, så han hadde da litt futt igjen.

Søndagen skulle de bare gå en kort runde,men det ble visst 5 timer denne dagen også. Dere lurer kanskje på om det ble noe fugl...? Svaret er nei:) Så da slapp jeg å ha flere fugler i fryseren min!

Bildekavalkade fra helga følger;

Teddy og Richard

Posering

Teddy er i vinden

The great hunter

En sliten Teddy gutt

Fin utsikt

En svært fornøyd gutt

Illustrasjonsfoto av jeger`n

Teddy gikk pent i bånd i tre dager etter denne turen.. hehe Er så godt å se når han er skikkelig sliten og fornøyd!

2 kommentarer

Kyrre Kanon

30.okt.2010 kl.11:04

Tøffe typer, skulle ønske jeg fikk lov å være like macho med våpen på fjellet. Men nei, jeg må sitte her med min fjernkontroll.

Trine

31.okt.2010 kl.22:15

Fiine Teddygutten! Nala e misunnelig på den jaktturen...

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 4 måneder (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits