En søndag av det ordinære slaget!

Selv om dagene flyter litt sammen når man er i permisjon, er det ekstra godt når søndagene kommer. Det er en ekstra slapp dag, enten man vil det eller ei! Dette tøysete påfunnet om at man må stille klokka to gang i året førte til at dagen starta 05.15.

Hermann er blitt en skikkkelig god og blid liten gutt. Han er visst ekstra blid kl 05.15, og han syntes det var stas å leke med frosken sin i dag!


Nammmm                                                                   Man blir veldig kald i munnen sin

Frukt i babyfeeder`n er veldig populært. Dette er en av de bedre oppfinnelsene som er laget!! Jeg har fruktbiter i fryseren som jeg putter oppi nettet. Så kan han sitte å smatte i seg fruktsafta, uten fare for å få biter i halsen. Det fungerer veldig bra mot disse tenner`n som klør så fryktelig! Hjelper også når man ønsker surkefri i ti minutter ;)

Etterhvert har man blitt svært så husmoraktig av seg, det ble bakt både boller og brød. Resultatet ble så bra at vi spiste opp alle bollene samme dag. hehe


Deretter var det morgenrunden med Teddy og Hermann fikk seg en velfortjent formiddagslur i vogna si. Teddy er nokså flink å gå i bånd, men han drar veldig når det er noe han vil snifse på. Han hjelper også bra til i oppoverbakkene med vogna!

Hver gang jeg står i hagen å vugger vogna kommer Teddy enten med en pinne eller ballen sin. Han elsker sånna dra leker og ikke minst kaste/hente leken. Toppers!

Fornøyd fyr
Søndagen blir fullkommen med longs og luesveis


Så var det tid for kveldsmat. Hermann er blitt veldig glad i grøt, særlig den med banansmak. Han gaper og smatter og griser og koser seg. Noe fortvilende er det jo at han skal putte alt mulig i munnen samtidig som vi spiser grøt. Det er nemlig plass til hender, føtter, smekker osv, noe som går hardt ut over klær og annet interiør i nærheten! Har ikke gitt oppå  prøve å få klærne til å vare en hel dag enda! haha men vi har fått en ny målestokk over hva som regnes som "for skittent" og "for vått"..
Resten av kvelden ble tilbrakt foran TV`n (sa jo det var en høyst ordinær søndag).
Var det ikke utrolig spennende å få vite hva vi gjør på søndagene? hoho:P

Måtte forresten teste Wordle, et program som sjekker hvilke ord du har brukt mest i feks på hovedsia i bloggen din. Utrolig unyttig sak, men måtte bare teste. Kan dere gjette hvilket ord som ble brukt mest.....? (Dere blir nok sjokkerte nå!!)


Jepp jepp - Teddy var vinner`n!! hihi

Nå er det 71!! Ha en fin kveld folkens:)

3 kommentarer

Caroline (lussa88)

01.nov.2010 kl.21:57

For en koslig søndag dere har hatt da, så skikkelig deilig ut, og er bare "litt" misunnelig på snø da...=P

Skal legge meg til som følger av bloggen din :)

Ha en strålende kveld videre ;)

Livet i nr. 19

01.nov.2010 kl.23:31

Caroline (lussa88): ja det var en fin søndag, skulle vært søndag hver dag;) Hvis det er noen trøst så er snøen erstattet med en fin liten storm i kveld og det meste er borte:/ triste greier igrunn...

hihi skal jammen meg gå å snike litt på din blogg også!

God natt:)

Riverhill

02.nov.2010 kl.21:24

Søndag e søndag, uansett om man e i perm eller ikke! Veldig overraskanes at Teddy var mest brukt ja :p

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 4 måneder (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits