Sånn til opplysning bare...

Jeg ønsker å opplyse andre uvitende sjeler om at det kan være lurt å ta av bremsene på vogna når man er ute å triller tur! Da triller vogna mye lettere!
Jeg har nemlig trilla tur med bremsene på... hehe syns den vogna oppførte seg så merkelig, men det var veldig glatt og Teddy dro på den ene siden i tillegg, så det tok ei god stund før jeg skjønte hvorfor. hehe

I går skulle jeg fortelle Ørjan om en ny kunst som Hermann hadde lært seg; "se nu, han løfte både forbeinan å bakbeinan". Tja...hva kan man si? Ja, æ e kokt....

5 kommentarer

Trine

04.nov.2010 kl.22:10

Det ekke så enkelt å huske på alt til tider! Enda godt at det va bare dæ og helsa di det gikk utover- e litt verre hvis man glemme handbrekket på bilen:p Forøvrig så kan Thea åsså løfte på for- og bakbeinan!

Karina

05.nov.2010 kl.10:53

Det er godt det er flere! Jeg er så glemsk for tiden at det er flaut...!

Margrethe :)

05.nov.2010 kl.11:27

HAhHahhahahah!!! d ska ikke vær enkelt! :)

Dr. Strangelove

05.nov.2010 kl.11:51

Happy day to you. I feel the groow in your head. This is the shit, and i can`t get the feeling like you describe it. Happy day to you.

Kathrine og Alva J.

10.des.2010 kl.10:32

heheh, nei det er mye å passe på! :D

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 4 måneder (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits