Den berømte postkassa

Her er altså den berømte postkassa som stadig nevnes! Flott hva?  Det er et kjempefint turområde rett bak huset vårt, og postkassa er et yndet mål blandt folk flest. Akkurat passe langt for en liten kveldstur.

Teddy synes det er helt topp å gå opp her, men siden det som regel er mye folk må han ofte være i bånd. Derfor går vi gjerne turer på rare tidspunkter her i huset, ofte seint når ingen andre er der slik at han får springe litt.  Ellers finner vi nye veier gjennom skogen, du vet - alle veier fører jo til eh..postkassa....

Noe som også kan være et problem, er at Teddy er blitt en langøret fjortis som helst vil gå sine egene veier. Jaktinstinktet har også våknet til liv - han jakter på alt som rører seg nå. Vi snakker blader, kvister, mus, lemmen, harer, fugler - tja alt som rører seg!!
Heldigvis fungerer den fine kommandoen "hade" som en siste nødløsning når han har koblet litt ut.


I wonder - is it a bear or a cat or hmmmm...?

I dag var det litt småkaldt når vi stod opp,graderstokken viste -12,4. Det var nok til at Teddy ville ha innedag i dag. hehe eller innemorgen heter det vel. Tror kanskje han er litt "frysn" når han er trett, for da slår han seg gjerne ned på plassen sin selv om vi fyrer i peisen.


Lille løva vår:)

Han er blitt veldig sosial i det siste og vil gjerne ligge tett inntil eller i midten av det som måtte foregå i huset. I dag valgte han å hjelpe meg å brette klær...

...hjelp å hjelp fru blom... men han skal ha for innsatsen!!!

Hermann hjalp også til og underholdt oss med sine merkelige frøse- oghylelyder. 

Disse to er blitt veldig gode kompiser. Hermann er veldig interssert i Teddy, og følger veldig med på hva han gjør. Teddy er flink gutt og finner seg i det som måtte komme. Han har begynt å skjønne at det kan skje litt av hvert når minstemann er i nærhten. hehe

Tja-- det var dagens update! Nå er det vel ikke leng før de to som er i hagen begynner å rope kan jeg tenke meg...

Ha en fin dag:)

6 kommentarer

Margrethe :)

24.nov.2010 kl.21:13

fiiineste guttan dine! :) glæde mæ t vi kan gå t postkassa ilag, me både to- og firbente!! :))

Kattikatt med stor hatt.

25.nov.2010 kl.20:15

Teddy er fin og Hermann er fin menne Katta ekke så værst ho heller? Husk en løk i motvind e bedre enn en potet uten skall.. (Gresk visdomsord 102 Ad)

Tante Marianne

25.nov.2010 kl.20:45

Kem e de to i hagen????

Ellers va det fint med en up-date :) Fin Hermann som bretter klær <3

Livet i nr. 19

26.nov.2010 kl.08:20

Tante Marianne: DU kan jo gjette - en på h og en på t. ;)

26.nov.2010 kl.20:40

Har hatt samojed selv, fikk tårer i øya, nydelig hund. Vår hund var meget glad i barn, har aldri slutte å savne han, han het Hero.

Livet i nr. 19

26.nov.2010 kl.21:21

Anonym: Samojeden er jo en skikkelig hærlig hunderase - dog noe krevende. Men de er snille og gode, og heldigvis glade i barn som du sier. Er så trist å miste en hund, man blir jo like glad i dem som i et barn. Ble han gammel?

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 4 måneder (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits