Sjåppetisjåpp

Jeg har vært å handla. Skulle handle julegaver (sånn egentlig) men blei vel igrunn bare ting til oss. Sånn går det når man er litt fri for inspirasjon....
Jeg er bitt av denne husbasillen. Alle skal tydeligvis ha hus, og jeg er intet unntak..synes at de var fryyyktlig fine.......

Ellers kjøpte jeg selvfølgelig noen rare ting (som vanlig...) En liten fuggel som har flyttet inn sammen med resten av flokken på kjøkkenet. Aner ikke om den har noen slags funksjon, den lukter ganske godt da. Også var den jo fin. hihi Å en reinboks som jeg har t-lysene mine i.
Altså bare nødvendigheter:P

Sannelig kom det ikke et fint putetrekk fra marimekko i posten:) me like:)Ellers har Hermann spist kveldsgrøten i sin nye eplekopp fra sebra som han fikk i dåpsgave fra snille lille Iver. Som dere ser var han godt fornøyd med det:)

Tilslutt må jeg bare vise fram dette koselige bildet av meg og min bestefar. I November var det 1 år siden vi måtte ta farvel. Det er rart hvor fort tida flyr...


Jeg har vært litt uinspirert på blogg-fronten i det siste, jeg har masse på lager men bare "orker" ikke. Har fått et nytt motto: "LENGE LEVE LATSKAPEN". ......kan ikke si det blir praktisert her i huset, for det går sannelig i ett! så mottoet er blitt modifisert til "latskap når man har mulighet".

Håper noen kan gi meg litt motvasjon evt. inspirasjon til å blogge videre!!! Legg igjen en liten hilsen det hjelper sikkert :)

Nå er jeg klar til kamp!!!! Skal gjøre en innsats fra stolen:) HEIA NORGE!!!!!!!

2 kommentarer

Mamma

08.des.2010 kl.09:55

Kjære deg !

Du må for all del ikke slutte å blogge !!!!!!!!!! Hvordan skal jeg da følge med ??? Du skriver så artig og har så fine bilder. Du MÅ fortsette med det.

Bønn fra mamma

Klemmer til dere alle

Klaus

09.des.2010 kl.23:05

er titt og ofte inne og ser hva slags sprø påfunn dere har funnet på i det siste. artig.

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 4 måneder (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits