Nå er det ikke lenge igjen..

Skrekkens uke har begynt, og toppes med grand finale i morgen: Nyttårsaften.

Måtte alle som sender opp raketter utenfor åpningstiden (mange stygger ord - bare bruk fantasien)!

Teddy er desverre stadig like redd for raketter. Han tør ikke være i hagen, og må ha selskap for å gå ut å tisse. Hehe Når han går ut døra kikker han forsiktig opp i lufta og rundt hjørnene for å sjekke at kysten er klar.  Som oftest finner han ut at det fortsatt er litt skummelt, og går inn å legger seg igjen.

I år er heldigvis kjellern sånn noenlunde ferdig, det er hvertfall ingen maleprosjekter som pågår, så sjølvaste "kvelden" skal nok feires i kjelleren. Her er det ingen vinduer og det er den stilleste plassen i hele huset. Her er også den eneste sofaen som Teddy får lov å være oppi. hehe Så vi skal nok kose oss med litt TV-titting, noe godt i glasset, snike kaker og andre godsaker.
Middagen skal vi liste oss opp til bestefar Ernst å spise sammen med resten av gjengen! Det blir koselig:)


Hvis det blir for trist på nyttårasften så får han få seg et glass med barnemat å kose seg med. :P Teddy er blitt rimelig kjapp å snappe slike barnematglass som jeg har satt på gulvet mens jeg feks tørker Hermann rundt munnen. Han bare spankulerer sånn "helt tilfeldig" forbi, og vips- der er det forsvunnet!

Må jo vise fram den store fine månen vi har hatt i jula. Det har vært kaldt, klarvær og masse fint lys. På morgenen har det vært et litt sånn merkelig "70-talls lys"  (les: bilder fra 70-tallet) for nå har jo sola snudd og ligger å lurer i bakgrunnen:) Blir koselig å se den igjen i februar!Ønsker alle sammen et riktig godt nyttår! Måtte neste år bli et like snaisent år:)
3 kommentarer

Bestemor-mamma

31.des.2010 kl.01:19

Det har vært en super måne her også, såg deler av måneformørkelsen her en morgen, det var rart..

Avslutter året med en nattevakt, var ikke det rart ??? Du får hilse Teddy, med Nisse gikk det ikke over på de 10 årene han levde, men du kan jo altids hilse. Dusjen er en fin plass å være det også :0)

Erin

02.jan.2011 kl.14:44

Takk for hilsen, og god jul og godt nyttår til dere også! Jeg håper det gikk bra med Teddy på nyttårsaften! Mistra pep et par ganger, men gjorde egentlig ikke så mye utav det. Etter å ha hatt en hund tidligere som syns nyttårsaften var fryktelig skummelt, er det veldig godt å se at Mistra foreløpig tar det med ro :)

Erin

02.jan.2011 kl.16:00

Jeg glemte visst å skrive om selen. Denne gangen brukte vi bare en vanlig trekksele (nome) som vi festet tauringer i på hver siden som vi igjen festet draget i, for å la henne teste for første gang å trekke pulk alene. Om Mistra etter hvert får sin egen pulk som hun skal trekke kjøper vi en ny sele, vi får se hvilken det blir i så fall.

Skriv en ny kommentar

Livet i nr. 19

Livet i nr. 19

25, Narvik

Mitt navn er Anniken og jeg er ei stortsett blid og glad Ankenesjente.I dag består nr. 19 av 4 personer, det er meg, Ørjan min samboer, Hermann på 4 måneder (i skrivende stund) og Teddy vidunderhunden. Denne bloggen handler altså om stort og smått som skjer hos oss i nr. 19. :)

Kategorier

Arkiv

hits